Batch 1993 .

Batch 1993 .
Friendship is unnecessary, like philosophy, like art... It has no survival value; rather it is one of those things that give value to survival. Join we here : http://www.facebook.com/home.php?sk=group_137996269588207

Tuesday, May 8, 2012

Selamat Sejahtera Semua

Hye readers batch...

Rasanya kebanyakan student dah bercuti tak kira la student U ke, poli ke, matrik ke.Dalam cuti ni mesti ada yang tengah berdebar, bosan, gembira kan..kan..kan..?
nak tau sebab pe..

Student U
Kebanyakannya dah cuti terutama student UiTM. Sory la jadual U lain aku tak tau. Sekarang pelajar UiTM tengah bosan menjalani hari-hari cuti semester. Mungkin ada yang happy bercuti bersama keluarga. Result exam pun dah lama munculkan dirinya. Jadi sekarang hanya menghabiskan sisa-sisa cuti yang berlebihan yang ada lebih kurang sebulan je lagi dari sekarang.

Student Matrik
Student matrik pun tengah bercuti sekarang ni. Berapa bulan tu tak ape nak igt la. Tapi ada gak student matrik dah tamat pun belajar sekarang ni sebab course diorg cuma setahun je. Mungkin diorg tengah happy sebab dah tamat belajar and tunggu untuk sambung degree. Mesti best kan dah boleh sambung degree. Tapi dalam bergumbira tu mungkin diorg tengah berdebar sebab result diorg akan kuar dalam bln ni. Aku dengar 29/5/2012 tau la betul ke tak? Jadi berdoala banyak-banyak agar korg dapat keputusan yang cemerlang.

Student Politeknik
Student politeknik pun sama tengah bercuti dan aku rasa baru je diorg cuti. Rasanya 2 bulan and bulan 7 baru masuk balik. Jadi nikmatilah cuti anda yang baru bermula ni. Result pun lambat lagi nak keluar takyah nak berdebar sangat la. Haha. Result korang mesti gempak punya.

Student Form 6
Budak form 6 jangan nak sedih sangat la ek. Walaupun anda masih lagi meneruskan perjuangan kitorg tetap tak akan lupakan korang. Kitorg harap korg dapat buat yang terbaik sebab ini tahun terakhir korg kan. Jadi chaiyok2!!! Lagipun hujung bulan ni cuti pertengahan tahun kan. Walaupun sekejap tapi dapat juga meluangkan masa bersama kami dan merehatkan minda yang tengah stress tu. Nanti kerja sekolah tu buat cepat-cepat baru la tak stress dalam menikmati cuti yang cukup indah ni. Korg berusahala ek....

Macam perasaan yang ada dalam cuti ni. Tapi itulah lumrah kehidupan...:)

P/S: Bagi mereka yang yang tak diceritakan jgn kecil hati plak. Aku tak tau jadual korg cmne jd tak dapat nak cerita. Cuma harap korg berjaya dengan apa yang korg buat