Batch 1993 .

Batch 1993 .
Friendship is unnecessary, like philosophy, like art... It has no survival value; rather it is one of those things that give value to survival. Join we here : http://www.facebook.com/home.php?sk=group_137996269588207

Thursday, May 24, 2012

MEMORIES - by Zila :)

Assalamualaikum , tgk kawan2 post kat sini , teringin la pulak :)
Dulu aku selalu jugak lepak kat Batch 1993 sebab rasa best sangat , dapat ramai kawan . Time tu semua tengah cuak dengan result , dengan UPU . Aku memang tak kenal rapat dengan semua , tapi ramai juga lah yang still berkawan sampai sekarang .

Dulu ingat lagi , jadi rapat sebab kat Batch ada nama gelaran , kiranya mcm panggilan mesra . Yang aku paling ingat ialah Kak Long ( Ainina ) sebab dia paling senang nak didekati . Pijie ( aku lagi suka panggil Asyralf ) plak aku rapat sebab masa tu kecoh pasal PLKN , die kata dia dapat sama tempat dengan aku , tapi tak dapat nak pergi sebab ada masalah kesihatan . Start situ aku kawan rapat dengan dia . share prob apa sume :) Yang lain, aku kenal gitu-gitu je time kat batch , sebab aku rasa kat sana ramai sgt org .

Aku tak ingat group KAMI tu nama sebenarnya apa , tapi alkisah dapat nama KAMI tu bermula masa chat group , tgh cari nama group , aku cadangkan nama KITA , tapi Rizuan nak KAMI . Haha , akur je laa , dia tukar sikit Kita dengan Kami , ala lebih kuranglaa :) Gi pun kena la ikut cakap orang atasan :D

Kat Batch 1993 banyak jugak kenen mengenen ahli , ada yang menjadi kan ? hehe . Seronok tgk yang menjadi tu . Kita manusia biasa kan ? :) Ada perasaan . Seronok lepak sini sebab kalau kita sedih , ada kawan nak berkongsi duka , kalau kite seronok , ada kawan nak berkongsi suka . Segalanya ada kawan-kawan yang akan support daripada belakang .

Dulu aku jarang online , sesekali online memang KAMI lah tempat yang aku tuju , post kalian buat aku tersenyum . Usik mengusik , gurau senda semuanya buat kita makin rapat . Dalam group KAMI aku rase lebih mudah untuk berhubung sebab ahlinya tak ramai . Senang nak membina ukhwah :) Tu pun ada gak yang tak kenal lagi . Hehe sebab mungkin dorang sibuk tak dapat online

Pernah jumpa sesiapa budak KAMI ?
Setakat ni aku pernah jumpa 2 orang budak KAMI . Siapa ? Rizuan dengan Yaya :) Sempat berbual dengan dorang berdua sebab sama tempat belajar . Tapi sekali je la pon pernah bertegur :D Ok la daripada takda kan ? :)

Sejak dua menjak nie . Sadiq pulak tempat aku share masalah . Haha . Sebab dia paling rajin tegur aku :D Haha thanks sadiq . Aku sangat menghargainya . Farid lak aku rapat lepas dia selalu bosan yang waktunya sama  dengan aku bosan :D Nasib cuti dah nak habis . Hewhew . Ada gak yang jadi rapat sebab hobi dorang suke like like and poke poke . Thanks sebab buat notii aku jem hari-hari . Haha tak marah~

Untuk semua ahli KAMI , Asyralf , Farid , Sadiq , Cikin , Achik ,Asma , Eira Ghulam , Liza , Ili Najihah , Rizuan , Izzudin , Ayeen , Ainina , Eyra , Aziz ,Yaya , Nadiah ,Mareena dan semua yang lain2 , aku doakan korang berjaya dalam hidup , aku seronok pernah kenal dengan korang . Harap kawan selamanya . Kalau ada yang tak rapat , kita rapatkan , kalau  ada yang terasa hati , maafkanlah , kita satu family dan aku harap kita layan semua sama rata sebab kita ibarat satu keluarga betul tak ? :)

Lots of love , Nur Azila Ismail :)

p/s : hope to see all of you ! Amin .

5 comments:

Ashiqin Zolkifli said...

Eypp!! Zila dengan Sadiq.. Aip3!
Haha! Kenen2 ye.. :D sape la tu.. Huk3!

Jiha Ali said...

uhuk uhuk. hai ziela. okbye. haha

Syazwan Saidan said...

ce bg lick group nye weh.. sy wt fb bru.. dah ilang group nye.. =(

eira ghulam said...

Syazwan saidan : sebelum ni kau letak nama pe kt fb ?

Fadzreen Ayeen said...

May our frenship last till the end.