Batch 1993 .

Batch 1993 .
Friendship is unnecessary, like philosophy, like art... It has no survival value; rather it is one of those things that give value to survival. Join we here : http://www.facebook.com/home.php?sk=group_137996269588207

Tuesday, March 8, 2011

PERSOALAN !

Assalamualaikum ..
Aucak readers - readers sekalian. Bagaimana hari - hari anda bersama - sama penduduk di BATCH 1993?
Mulakan hari ini dengan senyuman, even tak semua senyuman itu adalah senyuman kegembiraan, tapi ada kalanya, ia adalah penawar untuk menutup hati yang LUKA. :)

Warghh , baru perasan yang blog ni dah bersawang. Taek cicak mula bertaburan. Tikus - tikus mati dek kerana kesunyian. Lipas - lipas menari kegembiraan. Labah - labah menyendiri tiada makanan. Traffic Feed yang mula tiada kunjungan. Shoutmix yang mula lengang. Blog Achive yang tinggal tanda soalan. hmm ~

Back to our topic, PERSOALAN !
Actually, banyak persoalan yang dapat disimpulkan dalam dua tiga minggu ni.

PERTAMA



SUNYI?
Ya. Jelas sekali. JOM kita mengimbas kembali sejak penubuhan BATCH ni, setiap hari, setiap jam, setiap minit, setiap saat, if tiada post dari penduduk BATCH memang TAK SAH!
If FACEBOOK ada contest 'GROUP PALING ACTIVE' . SAH kemenangan berpihak pada kita.
tapi.......................................................................
tu dulu....................................................................
sekarang? hm ~ jarang - jarang kot ~

KEDUA :



Semua busy agaknya? hm. Tapi takpala , semoga diorang HEPY selalu. :)


KETIGA : 


Di mana ya? If dulu, hampir setiap kali online FACEBOOK, kita jenguk sebentar BATCH, dan masa tu lah kita akan tersengih - sengih depan skrin . KAN KAN?

KETIGA :



Tiada terupdate?
wuu ~ bersawang lah blog ni. Tikus berkeliaran. Kena cari ADMIN baru ni , sesiapa yang nak jadi ADMIN tolong buad tangan macam saya . 

KEEMPAT :


Tak taw nak kata apa dah! Banyak kali dah benda ni jadi. DAH MUAK! Penat dah tegor. wuu ~ Sudah - sudah lah anda - anda yang suka bergadoh tu, berbaik lah kalian. :)

KELIMA :


no comment ~  Renung - renungkan ~
Wait - wait ! Sapa SAYANG saya? Sila buad macam ni. HAHAHA!

KEENAM :


ehem. FAMILY lagi ke? HAKHAK . lalala~

KESELURUHAN :


If dulu, setiap masa nak ja mengadap depan skrin, semata - mata sebab BATCH. sampaikan............. ada owang tu marah - marah, merajuk dua tiga hari sebab selalu ngadap PC sangat. opppps~ 
Tapi sekarang? Nak online FACEBOOK pun macam nak tak nak je. Nak jengok BATCH apatah lagi. Chatbox BATCH sekarang pon dua tiga jam sekali bawu ada owang chat. 

SUNYI SANGAT KAN?
MESTI KOWANG DAH BOSAN KAN?
KAN KAN KAN?

Tolonglah , kembalikan KEGEMILANGAN BATCH 1993
PULANGKAN! 

p/s : 
1. MAAF pada sesiapa yang tersentap / tertaceng / terasa / terkena / dan ter apa - apa saja dengan entry ni.
2. Sila LIKE button FACEBOOK di bawah jika anda setuju dengan apa yang saya bicarakan. heh !
3. Terima Kasih sebab sudi luang masa jengok entry yang tak seberapa ni.
4. InsyaAllah, ada masa, ada kerajinan, blog ni akan diupdate lagi. *mengharap bantuan ADMIN lain. HAHA!
5. Pulangkan ~

Sekian ~


3 comments:

nurliza said...

mgkn smue da bz..tp kdg2 ble dorg on9..kte yg xon9 so xnmpk la dak2 lme...yg sal gduh2 2 mgkn sb dak **** (phm2 sdiri ea) hehehehe..pape pn liza still ikut BATCH 1993 ne..n masih akn sygkn korg semua!!~ smpai ble2... :)

FeeRan Troublemaker a.k.a Syafiran said...

yup.. sma..

Ashiqin Zolkifli said...

hei hei hei...
maseh de ati la kat batch...!!!
huuu!!! cme bz ckit...
al-maklumla... keje...
wakakaka!!!
dun wori...
ati ckin ttap kt BATCH 1993!!!