Batch 1993 .

Batch 1993 .
Friendship is unnecessary, like philosophy, like art... It has no survival value; rather it is one of those things that give value to survival. Join we here : http://www.facebook.com/home.php?sk=group_137996269588207

Monday, January 31, 2011

Kami Sayang Anda ♥

Salam..
Maaf aku ambik gambar korang tanpa kebenaran. Maaf sangat - sangat . Bukan maksud aku nak curi - curi. Skang aku dah bagitau korang , so aku tak curi kan kan kan? Hee. Maafkan aku tau , sayang korang lebih lah!
Aku ambik pun bukannye ape , untuk korang jugak. Aku buat slideshow untuk korang. Ade setengah tu gambar diorang takde , so aku terpaksa ambik gambar yang diorang gune untuk buat profile pict. Untuk sesiapa yang gambar korang tiada dalam slideshow , please bagitaw aku. OKAY ? Kita 1 Family , 1 Persahabatan dan 1 Malaysia. Kawan di dahulukan , Persahabatan di utamakan . Haha . 

4 comments:

muhamad aziz said...

shaaayaaangggg korang ! :D

Batch 1993 said...

sayang kaw jugak lah ! :p

thecokodokstory said...

thanks...terharu sangat2..sayang korang semua

1 sahabat,1 hati, 1 suara
KAMI 1 MALAYSIA,1 FAMILY

Ashiqin Zolkifli said...

rosak ke bnde nie??
x jln2 pon...
wahaha!~