Batch 1993 .

Batch 1993 .
Friendship is unnecessary, like philosophy, like art... It has no survival value; rather it is one of those things that give value to survival. Join we here : http://www.facebook.com/home.php?sk=group_137996269588207

Saturday, January 29, 2011

ADMINS :)

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ


MOHD FARID . PIJIE HAFIZIE . EIRA GHULAM

Batch 1993 , yang ditubuhkan oleh 3 orang manusia yang hebat. Seorang puteri dan dua orang putera, mereka bergabung untuk memajukan community batch 1993 ni. Dan Alhamdulillah. Seramai 249(limit) orang kawan kami kenal. Ditubuhkan pada bulan 11 , 2010. Farid , yang dikenali sebagai Admin pertama. Mempunyai perwatakan tersendiri. Dan dikenali juga sebagai Abg Ngah. Selalu ada di sisi mereka-mereka yang memerlukan seseorang teman. Terima kasih Farid. Kami sayang anda. 

Admin kedua: Pijie , atau dikenali oleh abg macho~ HAHA' anda sangat berharga dalam community ini. Terima kasih kepada Pijie kerana anda seorang jejaka yang sudi berkongsi dan pandai pasang topik baru dalam group ni. Setiap hari anda online , entah habis ke tak bil elektrik tu, terima kasih sebab membazirkan bil api tu untuk memunculkan diri ni batch 1993. Anda seorang yang sangat cool, pijie yang sudahpun berpunya, out of service, sorry to the ladies. Harap maklum.

Ya, penyokong kaum hawa. Eira Ghulam! Puteri Batch 1993, sangat bijak untuk menarik perhatian kawan-kawan baru. Terima kasih eira, kamu sangat comel dalam batch tu dan suka ketawa. Sudi kongsi masalah dengan semua kawan-kawan. Eira, mempunyai karaktor tersendiri, suka senyum . Oh, tak lupa juga, memimpin kaum hawa dalam batch 1993. Kami sayang kamu eira ghulam comel <3

14 comments:

Incik Hafizie said...

hahah , kaw buad aku gelak2 . sape yg buad post ni? =='

Ashiqin Zolkifli said...

huh!~
sonok jd admin...
name besa2...
hahaha!~
tp cikin bkn admin~

Batch 1993 said...

HAHAHHAHA , aku yang buat :p

Incik Hafizie said...

aku tu sape? HAHAHA ~ ckin , esok saye naik pgkat anda jadi PA saye ~ haha

Ashiqin Zolkifli said...

pijie!~
jd PA??
wah!~ suke, suke...
wahaha!~
pkol bape mjlis naek pgkat??

Incik Hafizie said...

gaji teda ya . HAHA . erm . pukol 11.60pm ~ HAHA :P

Ashiqin Zolkifli said...

hahahaha!~
yela tu...
pe fungsi PA tu??

Incik Hafizie said...

carik tahu sepa yg selalu kutok pijie , carik kan bini utok pijie . HAHAHAAH ~

Ashiqin Zolkifli said...

huh??
carik sape yg kutok??
xde kot~
carik bini??
urm...
carik sndri...
sebgai bkl PA...
cikin nk goyang kki je...

Batch 1993 said...

yup , haha , . amboi . reject ar . cancel ! - pijie

Ashiqin Zolkifli said...

huuuu!~
(pergi dgn ati yg sedih dan hampa)

eira gemini said...

ahaha..korang ni kan mcm2 lar..aihh,pape pown thanx erk sbb jdkan ak admin..aha,thanx jugak kpd orang yang buat post ni..ak TERHARU~~
ak tetap syg korang.. <3 <3 <3

Ainina Moxie said...

Aku yang buat cerita kat admin ni :)

eira gemini said...

ooo..rupe2nye ko erk nina..ahaha
ermm ok2..ehe thanx!!
nina COMEL!!huhu